13 juni 2013

Juni 2013 - Billendoekjesdoos
Omdat ik het uiterlijk van de billendoekjesdoos (met een mooi woord dispenser) een beetje erg zat was had ik me een hele tijd geleden al voorgenomen daar eens wat aan te doen. Want om bij elke luier reclame te maken voor een product van een ander merk dan ik voor dit doel gebruik is natuurlijk ook een beetje raar...

Maar aangezien men bij het fabriceren van dit dispensertje zo wijs is geweest om het plaatje er erg goed op vast te plakken (echt, hulde) kan ik het er dus niet afpulken en moet ik het bedekken.

Dus heb ik maar eens een mooi papiertje gezocht (scrapbook papier van de Xenos) en wat dubbelklevend plakband. De zijkanten waren makkelijk zat, twee stukjes tot net over de onderste bocht, breed genoeg om de reclame te bedekken. Het flapdekseltje kan los, zo heb ik gemerkt nadat kindlief het een paar keer van de commode heeft geschopt. Of dit zo hoort weet ik niet, maar in dit geval is het wel handig omdat het dan op papier over te trekken is.

achterkant voor

voorkant voor
Dan is het simpel een kwestie van alle stukjes  uitknippen en met heel veel strookjes plakband vastplakken en viola, een heel nieuw dispensertje. 

Ik weet alleen nog niet of ik de 'achterkant' of de 'voorkant' voor zal zetten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten